virtual assistant 2
virtual assistant 2
virtual assistant 2
virtual assistant 2
virtual assistant 2
virtual assistant 2

virtual assistant 2

hoe mooi is de kracht van social media en google. een tijdje geleden werd ik benaderd op linkedin door jessica van raalte die mijn foto’s van virtual assistant anne wierckx had gezien. jessica is ook virtual assistant en wilde graag zakelijke foto’s voor haar website www.vr-va.nl

Uiteraard kon dat! aangezien de zomervakantie net begonnen was, hebben we het over de vakantie heen getild. dat gaf ons ook even de tijd om samen te sparren welke richting we op wilden. zelfs in spanje werd ik nog geïnspireerd door een mooie pose op de cover van een magazine. stiekem zo heerlijk dat je dat nog snel even aan elkaar kan doormailen. jessica appte mij sfeerimpressies die ze erg mooi vond en ik haar weer. zo ontstond er een moodboard waar we mee aan de gang konden gaan toen jessica voor de fotoshoot kwam. we begonnen in de fotostudio en gingen via de woonkamer naar buiten om allemaal verschillende situaties vast te leggen.
ik heb genoten van de opdracht, de samenwerking verliep super, we hebben gelachen en jessica leek een volleerd model, geweldig hoe die spontane lach steeds verscheen zonder enige moeite. denk dat de foto’s daar het bewijs van zijn!

“jesscia biedt jou secretariële ondersteuning, zodat jj meer tijd overhoudt”

heel veel succes met je leuke baan!

 

 

Tagged